Waarom een eigen busreis organiseren?
Stap 1
Stel jouw eigen busreis samen
Als organisator heb je de keuze uit een luxe touringcar,
VIP bus of een echte partybus. Tevens bepaal je, in overleg met ons jouw opstapplaatsen en vertrektijden. Onze bus, jouw feestje!
Stap 2
Promoot jouw busreis
 
Om de bus vol te krijgen is het belangrijk dat jij jouw busreis promoot.
Deel jouw persoonlijke pagina daarom met jouw vrienden via Whatsapp en op sociale media. Ondertussen regelen wij alles voor je en stromen de boekingen binnen.
Stap 3
Beheer jouw eigen busreis
Speciaal voor jou hebben we een platform gecreëerd waarbij jij jouw eigen busreis kunt beheren, zonder dat je ons daarbij nodig hebt.
Zo kan je zelf alle boekingen bekijken en wijzigen. Je kan hier jouw evaluatie invullen en zelfs je eigen beloning laten uitkeren. Super dik toch!?
Stap 4
Verdien geld en gratis tickets
Een volle bus is goed voor jouw portemonnee,
want hoe meer mensen, hoe hoger jouw beloning.
Een beloning bestaat vaak uit geld en/of gratis bus- en festivaltickets!
Reden genoeg dus om een succes te maken van jouw eigen busreis.
 

Organiseren

Om een organiseer aanvraag door te geven moet je ingelogd zijn, zodra je bent ingelogd kun je aan de slag!

Veelgestelde vragen: Busreis organiseren

Een busreis organiseren in samenwerking met Party-vervoer.nl biedt veel voordelen. Zo nemen wij veel werk uit handen, denk aan het bijhouden van alle boekingen en betalingen. Tevens regelen we de gewenste bus voor jou op de gewenste tijden en opstapplaatsen. We maken alle afspraken en zorgen dat de busreis naar wens verloopt. Ook zijn wij verantwoordelijk voor alle betalingen, dus jij hebt geen problemen met mensen die afhaken en niet meer betalen. Het enige dat jij eigenlijk moet doen is de busreis promoten en zoveel mogelijk vrienden en bekenden laten boeken. In ruil hiervoor krijg je een beloning die kan oplopen tot boven de €100,00! Zo verdien je met jouw inzet een gratis busreis, festival en misschien nog wel meer!

 

Als organisator van de busreis moet je zelf ook altijd een boeking plaatsen en betalen! De beloning die je hebt verdiend volgt na evaluatie van de busreis.

LET OP! Bestaat de beloning uit festivaltickets en/of munten, dan ontvang je deze uiteraard voor het event. Per event verschilt de beloning, informeer via onze klantenservice. Twijfel je of je een combiticket moet boeken, neem dan even contact met ons op. Achteraf kunnen we namelijk niets meer regelen!

 

Onze beloning is zeer transparant. Als organisator ben je ook de busleider tijdens de reis. Hiervoor krijg je een vaste beloning van €25,00. Tevens zorg je ervoor dat mensen boeken voor jouw busreis. Voor iedere persoon die via jou boekt ontvang jij €1,00. Zo kan jouw beloning al snel oplopen van €75,00 tot wel boven de €100,00.


LET OP! De busreis moet wel winstgevend zijn om de beloning van €1,00 per persoon uit te keren. Dit betekent een goed gevulde bus. Deze kan je zelf natuurlijk vullen, in veel gevallen kunnen wij jouw bus ook aanvullen (mocht dit nodig zijn). Uiteraard doen we dit altijd in overleg. Als wij jouw bus aanvullen dan geldt de beloning voor deze personen niet, tenzij we dit anders met jou afspreken. 

De beloning kan worden uitgekeerd in geld, maar ook door middel van een gratis busreis en/of festivalticket(s). Indien de beloning uit geld bestaat dan wordt deze binnen 10 werkdagen na de busreis uitgekeerd. Voorwaarde is dat je als busleider onze evaluatie hebt ingevuld en de werkzaamheden zoals op de checklist staan zijn uitgevoerd.

Bestaat jouw beloning uit festivaltickets, dan krijg je deze uiteraard voorafgaand aan de busreis, meestal is dit een dag van te voren. Deze worden niet verrekend met een bestaande boeking, tenzij anders is besproken. Houd hier rekening mee. Bij twijfel, stel de kwestie bij ons voor! 

 

Goede vraag! Bij een busreis organiseren komt natuurlijk wel het een en ander kijken. Gelukkig voor jou doen wij het meeste werk en ondersteun jij ons in de organisatie.

 

Allereerst doe je een aanvraag via party-vervoer.nl/organiseren, de aanvraag komt bij ons binnen en wij nemen contact met jou op om jouw aanvraag te bespreken. Vervolgens gaan wij de busreis naar jouw wensen op de website zetten. Jij krijgt van ons een persoonlijke pagina. Deze pagina kan je verspreiden via Facebook, Whatsapp, Fax, Twitter, Instagram en per postduif. Het is jouw taak om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen voor jouw busreis boeken. Hoe meer mensen boeken, des te groter wordt jouw beloning ;) Tijdens de organisatie houden we contact over de voortgang.

 

Wanneer de busreis gaat beginnen ben jij onze busleider, bij het instappen controleer je iedereen op naam middels de passagierslijst die je van ons krijgt. Jij zorgt ervoor dat de busreis op rolletjes loopt en bent tevens de gangmaker in de bus. Mensen met vragen kunnen bij jou terecht, je draait een leuk muziekje en houdt contact met de chauffeur. Bij aankomst op het festival vertel je de mensen dat ze alle rotzooi opruimen en hoe laat de bus waar weer vertrekt. Je maakt even een rondje door de bus met de chauffeur en gaat zelf lekker feesten! De terugweg doe je hetzelfde.

 

De week na de busreis nemen we weer contact met je op om de busreis te evalueren en keren we de beloning uit, als je die hebt verdiend

 

Topper! Je kan gewoon een aanvraag doen via organiseren pagina. Wij nemen sowieso contact met je op, je kan dan aangeven welke opstapplaatsen je wilt toevoegen aan jouw route.

 

Ja, het is mogelijk om een busreis te organiseren met een besloten inschrijving. Je krijgt dan een code waarmee iedereen kan boeken. Dit is alleen mogelijk als je zelf een bus kunt vullen of je bereid bent om extra te betalen. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op goedgevulde bussen. Je kan tijdens je aanvraag aangeven of je een open of besloten inschrijving wilt hanteren. 

 

Je kan vanaf 20 personen een eigen busreis organiseren. Dit houdt overigens niet in dat je bij 20 personen een bus krijgt voor jouw groep alleen. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op goedgevulde bussen. Wanneer je met een groep van 20 een eigen busreis organiseert, dan zullen wij pogen de bus te combineren met een andere groep om zo de bus gezamenlijk te vullen. Uiteraard doen we dit in overleg en zorgen we ervoor dat de bus geen gekke omwegen gaat maken!

 

Dit is afhankelijk van het aantal personen dat er met jou meegaan. Vul jij zelf een bus dan is deze alleen voor jou en jouw vrienden. Kun jij de bus voor de helft vullen dan zullen wij pogen de andere helft aan te vullen met een andere groep. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op een goedgevulde bus. Uiteraard doen we dit in overleg en zorgen we ervoor dat de bus geen gekke omwegen gaat maken!

 

Ja, dit kan je helemaal zelf bepalen. Uiteraard moet het wel mogelijk zijn. Als iets niet mogelijk is zullen we jou hierover adviseren. Samen komen we tot de juiste oplossing!

 

Uiteraard kan je een partybus organiseren. Wij zetten met grote regelmaat een partybus in. Wil je graag een partybus dan is het belangrijk dat je deze ruim op tijd aanvraagt, voor populaire evenementen moet dit zelfs maanden van te voren, houd hier rekening mee. Houd er ook rekening mee dat je voldoende mensen hebt, voor 20 personen is het lastig om een partybus te regelen, tenzij je wat dieper in de buidel wilt tasten of kan combineren met een andere groep!

 

Wij hanteren een vuistregel van maximaal 4 opstapplaatsen op de route. In overleg kunnen we natuurlijk uitzonderingen maken, dit alles in overleg met jou! Wij zullen adviseren daar waar nodig. Minder opstapplaatsen dan vier is natuurlijk beter, zo houden we de route zo kort mogelijk. 

 

Natuurlijk mag je jouw busreis online promoten, graag zelfs! Het is de bedoeling dat jouw bus zo snel mogelijk gevuld is. Hoe eerder de bus vol zit, des te sneller we de busreis kunnen bevestigen. Natuurlijk is het ook goed voor jouw beloning!

 

In uitzonderlijke gevallen is het niet mogelijk om direct jouw busreis online te promoten, we zullen dit dan kenbaar maken.

 

Wil je wijziging aanbrengen aan jouw route, neem dan even contact op met jouw contactpersoon, in veel gevallen de regiomanager van Party-vervoer.nl. In overleg kijken we of dit mogelijk is.

 

Wil je wijziging aanbrengen aan jouw vertrektijden, neem dan even contact op met jouw contactpersoon, in veel gevallen de regiomanager van Party-vervoer.nl. In overleg kijken we of dit mogelijk is. Iedereen uit de bus moet hier namelijk mee akkoord zijn.

 

LET OP! Het is niet mogelijk om vier dagen voorafgaand aan de busreis de vertrektijden te wijzigen. Dit omdat de vertrektijden dan definitief zijn en het niet meer mogelijk is dit nog te wijzigen. 

 

Een dag voor aanvang van de busreis (meestal vrijdagmiddag), ontvang je van ons een e-mail met daarin alle documenten. Denk aan de passagierslijst om alle namen te controleren en een ritopdracht met alle gemaakte afspraken, contactgegevens en overige informatie. BELANGRIJK! Print deze documenten uit en neem ze mee naar de bus!

 

Partners

Beoordeling door klanten: 8.7/10 ­ 223 beoordelingen