Veelgestelde vragen

 

Boeken

Busreis

Roken = Lopen! Het is NIET toegestaan te roken in de bus, bij overtreding word je per direct uit de bus gezet en uitgesloten van toekomstig vervoer! Er worden altijd voldoende (rook)pauzes ingelast, je kan hierom vragen bij de busleider! 

Wij en jullie weten als geen ander wat samen feesten inhoudt! Wij verwachten van iedereen een "samen uit, samen thuis' mentaliteit tijdens de heenreis maar zeker ook tijdens de terugreis! Naast de gezelligheid bedoelen wij ook: samen opruimen, laat geen rommel achter in de bussen of bij de opstapplaatsen. Er zijn voldoende vuilniszakken aanwezig in de bus of maak gebruik van de vuilnisbakken tijdens een stop op een tankstation of parkeerplaats.

 

De hoofdboeker kan altijd aansprakelijk gesteld worden voor kosten door vernieling en rotzooi. Neem dus je verantwoordelijkheid. Zie jij iemand iets vernielen of bewust rotzooi maken. Zeg hier dan iets van of meld dit bij de busleider en chauffeur. Dit voorkomt kosten en ellende!

 

Bedankt voor de medewerking!

Onze busroutes zijn zorgvuldig gepland en wij kunnen daarom helaas niet wachten als je te laat bent. De bussen zullen vaak 10 minuten van te voren al op de plaats staan en wij adviseren je dan ook 10 minuten van te voren aanwezig te zijn. Ben je te laat dan is de kans groot dat de bus weg is. Op tijd komen is je eigen verantwoordelijkheid! Weg = Pech! 

 • De algemene inschrijving wordt georganiseerd door Party-vervoer.nl zelf. 
 • Deze inschrijving is bedoeld voor diegene die geen georganiseerde busreis kunnen kiezen. 
 • Binnen de algemene inschrijving kun je alle opstapplaatsen uit die regio boeken.
 • Iedereen die heeft geboekt voor de algemene inschrijving wordt door ons in de juiste bus geplaatst.
 • De aankomsttijd is meestal in het eerste uur van het evenement.
 • Definitieve vertrek- en aankomsttijden volgen 48 uur voor het evenement. 
 • De vertrektijd op de terugweg is altijd 45 minuten na afloop van het evenement (tenzij anders vermeld).
 • Wij hanteren een vuistregel van maximaal vier opstapplaatsen per route, de bus gaat dus niet langs alle opstapplaatsen uit die regio!
 • Als er niet voldoende boekingen voor jouw gewenste opstapplaats zijn, dan stellen wij een alternatief voor. 
 • Mochten wij geen alternatief kunnen bieden, dan kan je de boeking kosteloos annuleren. 
 • Je kan vanaf acht personen een eigen opstapplaats aanvragen
Nee, een opstapplaats kan vervallen als er te weinig inschrijvingen zijn behaald voor die opstapplaats. Wij streven naar zo'n kort mogelijke routes en hanteren een vuistregel van maximaal 4 opstapplaatsen per route.

Het minimum aantal inschrijvingen om een opstapplaats toe te voegen aan een busroute is afhankelijk van meerdere factoren. Meestal creëren wij een opstapplaats als er 8 of meer inschrijvingen zijn voor de opstapplaats. Wanneer je opstapplaats komt te vervallen word je hierover tijdig geïnformeerd. Je mag dan een andere opstapplaats kiezen die wel in een route is opgenomen of je inschrijving kosteloos annuleren.

Over het algemeen staan de juiste opstapplaatsen en tijden 48 uur voor vertrek op de website. Maar deze tijden kunnen ook tot uiterlijk 24 uur voor vertrek gewijzigd worden. Houd daarom dus altijd de website goed in de gaten en check altijd nog een keer voor vertrek! Er kunnen altijd dingen voorvallen waardoor we genoodzaakt zijn vertrektijden aan te passen. 

Goeie vraag!

 

Waar kun je nu al die vertrek tijden, bus tijden, opstap plaatsen en hoe je het maar wilt noemen vinden.

Al deze informatie ligt binnen handbereik op je eigen inschrijvingen pagina, hier vind je ook de rest van je inschrijvingen.

Mocht er nou ''Niet beschikbaar'' staan dan ben je nog niet ingedeelt in een bus. kijk dan op een later moment opnieuw.

 

''Mijn inschrijvingen'' vind je bij ''mijn menu'' dat rechts boven staat aangegeven,

of voor de luie mensen onder ons www.party-vervoer.nl/mijn-inschrijvingen

Ja, de prijs is voor de heen- en terugreis (retour), tenzij anders vermeld.

Het is niet mogelijk om een enkele reis te boeken. Dit omdat wij de stoel de heen- en terugweg bezet moeten houden.

Een combiticket bestaat uit een busticket én een entreeticket voor het evenement/festival.

Ja dat kan zeker! Speciaal voor jou hebben we een later betalen service. Dit betekent dat je nu kan boeken voor dat te gekke festival en later kunt betalen (wel altijd voor het evenement betalen). In de prijslijst en in de e-mailbevestiging staat voor wanneer je moet betalen. Je kan je boeking altijd betalen via ''mijn inschrijvingen'' op de website. Je hoeft dus nooit meer een feestje te missen.

Je kan boeken tot aanvang van het evenement, tenzij de bus vol zit of dat het anders is vermeld. De algemene inschrijving is beschikbaar tot vijf dagen voor het evenement.

Je kan altijd de prijslijst bekijken of je klikt op jouw gewenste opstapplaats in het google maps kaartje. Je vindt deze op de evenementen pagina op onze website.

 

Wij hebben je adresgegevens nodig om een wettelijke overeenkomst te sluiten. Wij gaan zorgvuldig met deze gegevens om, de gegevens zijn afgeschermd conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Tevens moeten wij je in dringende gevallen kunnen bereiken (denk aan een late wijziging of bij annuleringen).

 

In de prijslijst kun je zien tot wanneer je early bird tickets kan boeken. Het kan voor komen dat het niet mogelijk is om een early bird ticket te boeken. Niet in alle gevallen bieden wij een early bird aan. Een early bird is dus geen garantie.

 

Wij communiceren voorlopige tijden omdat deze in aanloop na het evenement nog kunnen wijzigen. Een week voor het evenement starten wij met het plannen van alle routes. Uiterlijk 48 uur voor het evenement publiceren wij de definitieve tijden. Over het algemeen wijken de definitieve tijden niet enorm veel af van de voorlopige tijden (uitzonderingen daargelaten).

 

Het is vanaf 8 personen mogelijk om een eigen opstapplaats aan te vragen. Onze regiomanagers zullen jouw aanvraag beoordelen en kijken of het haalbaar is. Wij bieden nooit garantie, dit gaat altijd in overleg. Wij zullen ons uiterste best doen, maar het moet wel passen binnen de routes.

 

Wij streven ernaar om de busreis altijd door te laten gaan. Helaas zijn wij wel gebonden aan voldoende boekingen. Wij kunnen bijvoorbeeld geen bus laten rijden voor 7 personen, tegen de prijs die op onze website staat.

 

Uiteraard doen wij altijd ons best een busreis door te laten gaan. Zo proberen wij altijd een alternatief aan te bieden in de vorm van een andere opstapplaats, kleiner busje, bijbetaling enzovoorts. Natuurlijk doen we dit in overleg. Mocht er geen geschikte optie zijn, dan krijg je natuurlijk je geld terug.

 

Uiteraard doen wij altijd ons best een busreis door te laten gaan. Zo proberen wij altijd een alternatief aan te bieden in de vorm van een andere opstapplaats, kleiner busjes, bijbetaling enzovoorts. Natuurlijk doen we dit in overleg. Mocht er geen geschikte optie zijn, dan krijg je natuurlijk je geld terug.

 

Als je samen in één boeking hebt geboekt dan zit je sowieso bij elkaar in de bus. Heb je allemaal apart geboekt, in dezelfde bus (dus niet de algemene inschrijving), dan is de kans ook vrij zeker dat je bij elkaar in de bus zit. Heb je apart geboekt binnen onze algemene inschrijving (de inschrijving per regio waar je alle opstapplaatsen kunt kiezen), dan is het mogelijk dat je niet bij elkaar in de bus komt.

 

Advies: Wil je 100% zeker bij elkaar in de bus zitten, boek dan samen in één boeking. Hebben jouw vrienden al geboekt? Laat ze dan een wijziging doorgeven via het wijzigingsformulier en laat ze jou toevoegen aan de boeking. Zo zal je zeker bij diegene in de bus zitten (met uitzondering als je een andere opstapplaats hebt gekozen die niet in de route past). 

 

Bij een open inschrijving kan iedereen een boeking plaatsen en bij een besloten inschrijving kan je alleen met een code boeken. Deze code is door de organisator van de busreis bepaald, deze kunnen wij jou niet geven.

 

Wanneer een inschrijving besloten is houdt dit niet in dat je niet welkom bent! Echter hebben vrienden en / of bekenden van de organisator voorrang. Wil je toch graag mee met een besloten busreis? Vraag dan eerst de busleider of er plaats vrij is, je ontvangt dan van hem / haar de inschrijfcode.

 

Partnerswit