Ik wil een busreis organiseren maar wat moet ik dan allemaal doen?

Goede vraag! Bij een busreis organiseren komt natuurlijk wel het een en ander kijken. Gelukkig voor jou doen wij het meeste werk en ondersteun jij ons in de organisatie.

 

Allereerst doe je een aanvraag via party-vervoer.nl/organiseren, de aanvraag komt bij ons binnen en wij nemen contact met jou op om jouw aanvraag te bespreken. Vervolgens gaan wij de busreis naar jouw wensen op de website zetten. Jij krijgt van ons een persoonlijke pagina. Deze pagina kan je verspreiden via Facebook, Whatsapp, Fax, Twitter, Instagram en per postduif. Het is jouw taak om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen voor jouw busreis boeken. Hoe meer mensen boeken, des te groter wordt jouw beloning ;) Tijdens de organisatie houden we contact over de voortgang.

 

Wanneer de busreis gaat beginnen ben jij onze busleider, bij het instappen controleer je iedereen op naam middels de passagierslijst die je van ons krijgt. Jij zorgt ervoor dat de busreis op rolletjes loopt en bent tevens de gangmaker in de bus. Mensen met vragen kunnen bij jou terecht, je draait een leuk muziekje en houdt contact met de chauffeur. Bij aankomst op het festival vertel je de mensen dat ze alle rotzooi opruimen en hoe laat de bus waar weer vertrekt. Je maakt even een rondje door de bus met de chauffeur en gaat zelf lekker feesten! De terugweg doe je hetzelfde.

 

De week na de busreis nemen we weer contact met je op om de busreis te evalueren en keren we de beloning uit, als je die hebt verdiend

 

Partnerswit