2019-07-07-Hard-Island-Croatia.jpg
Datum : 07-jul-19
Locatie : Zrce Beach
Plaats : Novalja
Aanvang  : 12:00 uur
Afloop : 12:00 uur
Combitickets : yes
Combikorting : yes
Boeken vanaf :  

 

Hard Island is jouw ultieme en hardste party vakantie in Kroatië (Zcre Beach)
Maximaal genieten van de beste hardstyle en hardcore dj's op witte stranden en in de dikste open air clubs

Heb jij interesse in een trip naar het paradijs? Laat dan een bericht achter via onze klantenservice!
Samen met jouw stellen we een op maat gemaakte party vakantie op


hard island outdoor

 

Hard Island - Het paradijs voor hardstyle en hardcore fans

Ben jij een echte liefhebber van hardstyle, hardcore, uptempo en frenchcore? Kan het jou niet warm genoeg zijn? Dan is Hard Island jouw droombestemming deze zomer. Dit jaar viert Hard Island zijn 5-jarig bestaan. Van 7 tot en met 11 juli zal je heerlijk zomers kunnen genieten van de grootste DJ’s uit de hardstyle en hardcore. Bezoekers van voorgaande edities weten het waarschijnlijk al, maar Hard Island wordt met het jaar steeds groter en groter en moet je eigenlijk gewoon een keer meegemaakt hebben!

Wat kan je verwachten?
➡ Een party vakantie van 6, 7 of 8 dagen in Kroatië 
➡ 5 dagen maximaal los gaan in de zon en onder de sterren  
➡ 10 epische boot party's op de Adriatische zee
➡ Meer dan 100 Internationale hard dance artiesten
➡ Hard dance liefhebbers van over de hele wereld
➡ Geheel verzorgde party vakantie door Party-vervoer.nl
➡ Een magistrale ervaring die je nooit van je leven zal vergeten

Zwembad Hotel Liberty

 

13 redenen waarom je met Party-vervoer.nl naar Hard Island moet gaan:

 1. Wij zijn official travel partner van Hard Island
 2. Wij bieden diverse accommodaties aan, denk aan hostels, studio's, appartementen en hotels
 3. Alle accommodaties zijn inclusief een entreeticket voor alle dagen Hard Island 
 4. Wij verzorgen directe vluchten naar Split of Zadar
 5. Uiteraard regelen wij ook het vervoer van en naar het vliegveld
 6. Op locatie verzorgen wij Nederlandse begeleiding
 7. Wij werken direct samen met Hard Island, je krijgt bij ons dezelfde prijzen
 8. Een groepsapp met alle Nederlanders die via party vervoer naar Hard Island gaan 
 9. Mogelijkheid om een boot party, local bus pass en VIP upgrade te boeken
 10. Je ontvangt de ''Full experience wristband'' bij een package
 11. Wij voorzien je een week voor vertrek van alle benodigde informatie en tips
 12. In aanloop naar Hard Island kun je bij ons terecht met al je vragen
 13. Wij bieden jou een zorgeloze party vakantie met Nederlandse support!Zo kan jouw party vakantie naar Hard Island eruit komen te zien!Veelgestelde vragen

Wij sturen alle tickets op vaste momenten, een vereiste is wel dat je tickets minimaal 5 dagen voor het event zijn betaald. Heb je te laat betaald om welke reden dan ook, dan zal je moeten wachten tot wij de laatste verzending doen. Dit zal vlak voor de start van het event zijn. Het heeft geen zin om met ons contact op te nemen, tickets worden niet eerder verstuurd. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig betalen van je ticket(s).

Roken = Lopen! Het is NIET toegestaan te roken in de bus, bij overtreding word je per direct uit de bus gezet en uitgesloten van toekomstig vervoer! Er worden altijd voldoende (rook)pauzes ingelast, je kan hierom vragen bij de busleider! 

Even geen geld maar toch zeker zijn van je tickets voor dat toffe feestje over 2 maanden? Het is bij ons mogelijk om gratis te boeken en de betaling voor je (combi)tickets later te voldoen. Je vind de deadline van later betalen altijd in de bevestigingsmail. 

LET OP! Wanneer jij een boeking plaatst is dit niet vrijblijvend en gaan wij er dus van uit dat de tickets daadwerkelijk worden afgenomen en brengen hier 100% kosten voor in rekening! Kosteloos annuleren en wijzigen is mogelijk mits dit op tijd wordt doorgegeven. 

Wij en jullie weten als geen ander wat samen feesten inhoudt! Wij verwachten van iedereen een "samen uit, samen thuis' mentaliteit tijdens de heenreis maar zeker ook tijdens de terugreis! Naast de gezelligheid bedoelen wij ook: samen opruimen, laat geen rommel achter in de bussen of bij de opstapplaatsen. Er zijn voldoende vuilniszakken aanwezig in de bus of maak gebruik van de vuilnisbakken tijdens een stop op een tankstation of parkeerplaats.

 

De hoofdboeker kan altijd aansprakelijk gesteld worden voor kosten door vernieling en rotzooi. Neem dus je verantwoordelijkheid. Zie jij iemand iets vernielen of bewust rotzooi maken. Zeg hier dan iets van of meld dit bij de busleider en chauffeur. Dit voorkomt kosten en ellende!

 

Bedankt voor de medewerking!

Bustickets
Op dit moment ontvang je geen bustickets, aangezien controle in de bus op voor- en achternaam is.

Combitickets
Heb je combitickets besteld, dan ontvang je deze uiterlijk 24 uur voor aanvang van het evenement. Deze worden per email aan de hoofdboeker toegestuurd. 

Waarom ontvang je, je entreetickets niet direct?
Dit hebben wij met de organisaties afgesproken om de zwarte handel via ons als verkoopkanaal tegen te gaan. Onze tickets worden rechtstreeks bij de organisatie afgenomen en zijn bedoeld voor de echte liefhebbers!

Onze busroutes zijn zorgvuldig gepland en wij kunnen daarom helaas niet wachten als je te laat bent. De bussen zullen vaak 10 minuten van te voren al op de plaats staan en wij adviseren je dan ook 10 minuten van te voren aanwezig te zijn. Ben je te laat dan is de kans groot dat de bus weg is. Op tijd komen is je eigen verantwoordelijkheid! Weg = Pech! 

Een combiticket bestaat uit een busticket én een entree ticket voor het evenement/festival.

 • De algemene inschrijving wordt georganiseerd door Party-vervoer.nl zelf. 
 • Deze inschrijving is bedoeld voor diegene die geen georganiseerde busreis kunnen kiezen. 
 • Binnen de algemene inschrijving kun je alle opstapplaatsen uit die regio boeken.
 • Iedereen die heeft geboekt voor de algemene inschrijving wordt door ons in de juiste bus geplaatst.
 • De aankomsttijd is meestal in het eerste uur van het evenement.
 • Definitieve vertrek- en aankomsttijden volgen 48 uur voor het evenement. 
 • De vertrektijd op de terugweg is altijd 45 minuten na afloop van het evenement (tenzij anders vermeld).
 • Wij hanteren een vuistregel van maximaal vier opstapplaatsen per route, de bus gaat dus niet langs alle opstapplaatsen uit die regio!
 • Als er niet voldoende boekingen voor jouw gewenste opstapplaats zijn, dan stellen wij een alternatief voor. 
 • Mochten wij geen alternatief kunnen bieden, dan kan je de boeking kosteloos annuleren. 
 • Je kan vanaf acht personen een eigen opstapplaats aanvragen
Nee, een opstapplaats kan vervallen als er te weinig inschrijvingen zijn behaald voor die opstapplaats. Wij streven naar zo'n kort mogelijke routes en hanteren een vuistregel van maximaal 4 opstapplaatsen per route.

Het minimum aantal inschrijvingen om een opstapplaats toe te voegen aan een busroute is afhankelijk van meerdere factoren. Meestal creëren wij een opstapplaats als er 8 of meer inschrijvingen zijn voor de opstapplaats. Wanneer je opstapplaats komt te vervallen word je hierover tijdig geïnformeerd. Je mag dan een andere opstapplaats kiezen die wel in een route is opgenomen of je inschrijving kosteloos annuleren.

Over het algemeen staan de juiste opstapplaatsen en tijden 48 uur voor vertrek op de website. Maar deze tijden kunnen ook tot uiterlijk 24 uur voor vertrek gewijzigd worden. Houd daarom dus altijd de website goed in de gaten en check altijd nog een keer voor vertrek! Er kunnen altijd dingen voorvallen waardoor we genoodzaakt zijn vertrektijden aan te passen. 

Goeie vraag!

Waar kun je nu al die vertrek tijden, bus tijden, opstap plaatsen en hoe je het maar wilt noemen vinden. Al deze informatie ligt binnen handbereik op je eigen inschrijvingen pagina, hier vind je ook de rest van jouw inschrijvingen. 

Mocht er nou ''Niet beschikbaar'' staan dan ben je nog niet ingedeeld in een bus. kijk dan op een later moment opnieuw, wij starten ongeveer 10 werkdagen voor het evenement met de indelingen en planning van alle bussen.

''Mijn inschrijvingen'' vind je bij ''mijn menu'' dat rechts boven staat aangegeven, of voor de luie mensen onder ons www.party-vervoer.nl/mijn-inschrijvingen ;)

Partners

Beoordeling door klanten: 8.7/10 ­ 223 beoordelingen